Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Locktång

En locktång är en stylingverktyg som används för att skapa lockar i håret. Den är vanligtvis tillverkad av metall och har en cylinderformad stav som värms upp för att locka håret runt den.

Det finns olika typer av locktänger som skapar olika typer av lockar. En vanlig storlek är cirka 2,5 cm i diameter, men det finns också mindre och större storlekar tillgängliga beroende på önskad lockstorlek.

För att använda en locktång, börja med att dela upp håret i sektioner och sedan svepa en sektion runt tången. Håll håret på plats i några sekunder och släpp sedan ut det för att avslöja en vacker lock.

Locktänger kan vara en användbar stylingverktyg för att skapa lockar i alla hårtyper, oavsett om ditt hår är naturligt rakt eller vågigt. Det är viktigt att använda en värmeskyddande produkt för att skydda håret från skador från värmen som genereras av locktången.

Om du letar efter en locktång, tänk på vilken storlek på lockar du vill ha, samt vilken typ av tång som passar ditt hår bäst. Med lite övning kan du använda en locktång för att skapa en mängd olika lockiga frisyrer.